В Оброшино формують проєкти під стратегію розвитку громади

14 липня на засіданні робочої групи з формування стратегії розвитку Оброшинської громади було презентовано каталог отриманих від зацікавлених осіб та напрацьованих управлінцями пропозицій технічних завдань проєктів місцевого розвитку до плану заходів з реалізації.

Експерти проєкту презентували напрацьовані робочою групою та отримані від зацікавлених осіб пропозиції технічних завдань проєктів місцевого розвитку до плану заходів з реалізації стратегії на 2024-2027 роки.

Під час проведення засідання робочої групи сільський голова Оброшинської громади Іван Галич детально проаналізував кожен із 37 представлених проєктів. Опісля очільник громади запропонував гасло для громади: «“Організовувати Будувати Розвивати!”, адже з перших букв цих мотиваційних слів і розпочинається назва нашої громади – Оброшино».

Члени робочої групи дуже професійно підійшли до питання формування плану заходів стратегії – як по охопленню всіх задекларованих стратегічних і оперативних цілей, так і їх ресурсного забезпечення.

Нагадаємо, процес стратегування відбувається в рамках проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів». Проєкт реалізовується Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини в партнерстві з департаментом економічної політики ЛОВА за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».