У Новояричівській громаді формують проєкти під стратегію розвитку громади

28 серпня на засіданні робочої групи з формування стратегії розвитку Новояричівської громади було презентовано каталог отриманих від зацікавлених осіб та напрацьованих управлінцями пропозицій технічних завдань проєктів місцевого розвитку до плану заходів з реалізації стратегії.

«Громада усвідомлює необхідність розробки стратегії розвитку громади та водночас намагається оптимально розподілити фінансові ресурси місцевого бюджету. Проєктами місцевого розвитку ми намагаємось охопити всі старостинські округи громади», – наголосив Петро Соколовський, голова Новояричівської селищної ради.

Наступним етапом у межах зустрічі стало визначення критеріїв відбору та ранжування ідей проєктів місцевого розвитку, щоб окреслити пріоритетність їх реалізації.

Робота над розробленням основного документа розвитку громади продовжується.

Нагадаємо, процес стратегування відбувається в рамках проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів». Проєкт реалізовується Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини в партнерстві з департаментом економічної політики ЛОВА за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».