У Яворові відбувся тренінг «Практичні засади взаємодії влади, громади та бізнесу як основи для розвитку територій та залучення інвестицій»

22-23 грудня 2015 року у м. Яворові  відбувся тренінг «Практичні засади взаємодії влади, громади та бізнесу як основи для розвитку територій та залучення інвестицій», який був організований Інститутом Регіонального Розвитку (м. Львів) за участю Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини.

Захід проходив в рамках проекту “Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ”, що здійснюється в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 та фінансується Європейським Союзом

Учасниками тренінгу були представники  органів місцевого самоврядування, представники громадських організацій, міських та районних установ, представники бізнесу, представники закладів освіти, активісти та небайдужі мешканці Яворівського району.

Організатори ознайомили учасників тренінгу з питаннями, що стосуються міжсекторної співпраці влади, громади та бізнесу, компетенціями та ресурсами, якими вони володіють, механізмами пошуку спільних інтересів для усіх сторін та налагодження довготривалої співпраці.

Учасники проаналізували теоретичні та практичні аспекти міжсекторної співпраці для забезпечення місцевого соціально-економічного розвитку Яворівського району та конкретних територіальних громад. Також учасники отримали інформацію про становлення та розбудову міжсекторної співпраці в Республіці Польща.