У Немирові відбувся семінар “Практичні засади взаємодії влади, громадськості та бізнесу як основи для розвитку сільських територій”

27 листопада 2015 року у селищі Немирів відбувся семінар «Практичні засади взаємодії влади, громадськості та бізнесу як основи для розвитку сільських територій», організований Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини.

Даний захід проходив в рамках проекту «Майстерня міжсекторної співпраці як інструмент реалізації локальних ініціатив», який виконується Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини в межах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив»,  що адмініструється ГО Центр «Жіночі перспективи» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Метою проекту є налагодження ефективної взаємодії влади, громади та бізнесу в Яворівському районі для вирішення локальних ініціатив.

Учасниками заходу були представники селищної ради, місцеві підприємці та активісти громади Немирова. Обговорено такі питання як: ефективна співпраця трьох секторів українського суспільства; шляхи налагодження партнерських стосунків; пошук ресурсів для вирішення місцевих проблем.

На семінарі обговорили питання можливостей та перспектив реалізації локальних ініціатив у міжсекторному партнерстві в Немирові, передумови налагодження співпраці на місцевому рівні. Кожен з присутніх міг запропонувати для вирішення ряд важливих проблем громади, які всі учасники обговорили і запропонували спільно подумати над їх вирішенням.

На завершення семінару учасники, які представляли три сектори суспільства, виокремили  локальні ініціативи та ідеї для їх майбутнього втілення.