Налагодження співпраці влади, громадськості та бізнесу для забезпечення сталого розвитку українського села

15 жовтня 2015 року в Новояворівську в приміщенні міської ради відбувся круглий стіл на тему «Налагодження співпраці влади, громадськості та бізнесу для забезпечення сталого розвитку українського села».

Участь у роботі круглого столу взяли представники органів місцевої виконавчої влади Яворівського району та органів місцевого самоврядування, лідери громадських об’єднань та спілок, підприємці та учасники ділових бізнес-клубів.

Даний захід проходив в рамках проекту «Майстерня міжсекторної співпраці як інструмент реалізації локальних ініціатив», який виконується Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини в межах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив»,  що адмініструється ГО Центр «Жіночі перспективи» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Метою проекту є налагодження ефективної взаємодії влади, громади та бізнесу в Яворівському районі для вирішення локальних ініціатив.

Учасники круглого столу обговорили питання можливостей та перспектив реалізації локальних ініціатив у міжсекторному партнерстві, передумови створення ідеальної співпраці на місцевому рівні та визначення ефективних механізмів міжсекторної співпраці у Яворівському районі. Кожен з присутніх погодився, що найважливішим у співпраці є довіра, відкритість та комунікація.

На завершення круглого столу учасники, які представляли три сектори суспільства, виокремили  локальні ініціативи та ідеї  для майбутнього втілення їх з метою розвитку територіальних громад.