В Яворові відбувся семінар “Перспективи та ризики реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади у Яворівському районі”

18 грудня 2015 року в Яворові відбувся семінар на тему “Перспективи та ризики реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади у Яворівському районі“.

Семінар був організований Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини з метою ознайомити керівників сільських та селищних рад Яворівського району з особливостями децентралізації фінансових ресурсів та владних повноважень, створити умови для реформування органів місцевого самоврядування, а також обговорити загрози для реформи. 

Інформацією про перші кроки з реформування місцевого самоврядування в області та про нові виклики для керівників сільських та селищних рад поділився Віктор Борщевський,  доктор економічних наук, завідувач відділу розвитку територіальних громад і транскордонного співробітництва ДУ «Інститут регіональних досліджень ім. М.І.Долішнього НАН України». 

Захід був організований в рамках ініціативи «Примирення і порозуміння в Україні», яка реалізовується Інститутом миру і порозуміння (Київ) за підтримки Швейцарської Конфедерації.