Соціальна інновація – від ідеї до втілення!

9-11 жовтня 2014 року команда Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини взяла участь у трьохденному навчальному курсі «Соціальна інновація – від ідеї до втілення!», який організував Інститут лідерства та управління Українського Католицького Університету спільно з  Львівською обласною державною адміністрацією.

Перед учасниками курсу стояли питання: Як створити та впровадити інноваційні рішення? Як соціальна інновація може стати поштовхом для розвитку організації в часи змін? 

В результаті курсу учасники навчилися підвищувати спроможності громадських організацій розвивати інноваційні ідеї в рамках своєї діяльності для вирішення соціальних проблем суспільства. Цей курс дозволив учасникам досягнути найвищої гнучкості у пошуку, визначення та пристосування ідей до умов, в яких громадська організація працює.

Курс «Соціальна інновація – від ідеї до втілення!» містив в собі комбінацію теорії та практичних вправ, навчання шляхом спроб на власних проектах та досягненнях. Результатом курсу стало розуміння цілісної картини створення дієвої моделі розвитку інноваційних ідей для конкретної організації, незалежно від сфери її діяльності.

Тренером на курсі був Жоао Перре Віана – викладач та управлінець з 15-ти річним міжнародним досвідом у сфері стратегії, маркетингу, виведення компаній на міжнародний ринок. Жоао Перре Віана є засновником інвестиційного фонду «LeonardShop» (Лісабон, Португалія), викладач курсу «Підприємництво і інновації» на програмі MSс in Innovations and Entrepreneurship та курсу «Розвиток бізнесу» на програмі MSс in Technology Management у Львівській бізнес школі.