Практичні засади взаємодії влади, громадськості та бізнесу як основи для розвитку сільських територій

12 листопада 2015 року у селищі Івано-Франковому відбувся семінар «Практичні засади взаємодії влади, громадськості та бізнесу як основи для розвитку сільських територій», організований Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини в рамках проекту «Майстерня міжсекторної співпраці як інструмент реалізації локальних ініціатив».

Цей проект втілюється в життя у партнерстві з Громадською організацією «Центр «Жіночі перспективи» та за підтримки Європейського Союзу.

Учасниками заходу були представники бізнесу та громадськості селища Івано-Франкового. Обговорено, зокрема, такі питання: ефективна комунікація – як шлях до успішної взаємодії; як будувати партнерські стосунки; основні моменти проведення переговорів: вміння переконувати, ефективно аргументувати; конфлікт як можливість прояснити бачення сторін.

Семінар, який проводили досвідчені експерти Уляна Терлецька та Наталя Крук, посприяв комунікації та співпраці між владою, громадою та бізнесом, адже соціальний та економічний розвиток будь якої громади залежить від ефективності взаємодії цих трьох секторів.