Громадські слухання з обговорення Детального плану території Яворівського індустріального парку

27 лютого 2015 року в Яворові в залі засідання Яворівської районної ради (вул. Івана Франка, 8) відбулися Громадські слухання з обговорення проекту Детального плану території Яворівського індустріального парку.  

Учасникам Громадських слухань було представлено проект Детального плану території Яворівського індустріального парку, який створюється в рамках проекту «Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ», що здійснюється в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 та фінансується Європейським Союзом.

Зі вступним словом до присутніх звернувся голова Яворівської районної ради Іван Карпа, який наголосив на важливості впровадження даного проекту для покращення соціально-економічного розвитку району та забезпечення новими робочими місцями його мешканців.

Проект Детального плану території Яворівського індустріального парку представив директор та головний архітектор проектів ТОВ «АКД» Олександр Шульга, який зупинився на конкретних архітектурно-планувальних рішеннях індустріального парку та завданнях з їх реалізації.  

В обговоренні проекту взяли участь: заступник голови Яворівської районної ради Володимир Сичак, керівники структурних підрозділів Яворівської РДА, співробітники Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини, представники громадських організацій та спілок, представники місцевих ЗМІ.

Присутні обговорили питання наступних етапів створення Яворівського індустріального парку, безпечність для навколишнього середовища, створення нових робочих місць та професійна підготовка працівників. 

З основними елементами Детального плану території Яворівського індустріального парку можна познайомитися за посиланнями:

Проектний план

Об’ємно-просторова модель 1 

Об’ємно-просторова модель 2 

Схема функціонального зонування

Зонінг

Схема проектних планувальних обмежень

Пропозиції та зауваження до проекту Детального плану території Яворівського індустріального парку просимо надсилати на адресу Агенції: м. Яворів, вул. П. Тичини, буд.1, офіс №4, 3-й поверх, Тел./факс: (03259) 230 53, E-mail: info@amer.org.ua