Як Угода про асоціацію з ЄС впливає на сільські громади

23 липня 2020 року у відбувся онлайн зустріч в рамках проєкту «Як Угода про асоціацію з ЄС впливає на сільські громади», де представники  громад з усієї України могли обмінятися думками щодо організації процесу стратегування з урахуванням євроінтеграційних процесів.

У заході взяли участь 46 представників ОМС  та громадського сектору зі всієї України. Питання, які піднімали організатори й учасники, дали змогу по іншому подивитися на спроцеси стратегування. Адже, стратегія розвитку громади – не просто документ з цифрами та розумними словами, який прикрашає поличку в кабінеті очільника ОТГ. Це інструмент досягення стратегічного бачення, до якого прагне громада. Це “живий” документ, який повинен працювати на розвиток громади.

Також на заході було презентовано дослідження впливу Угоди на стратегічний розвиток громад.

Повна версія аналітичного документу Як угода про Асоціацію з ЄС впливає на сільські громади?

Цей аналітичний документ  підготовлено в рамках проєкту «Як Угода про асоціацію з ЄС впливає на сільські громади?», що реалізується у рамках проєкту «Навчання з питань Асоціації з ЄС (CiSEP)» за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. Проєкт реалізовується Регіональним центром євроінтеграційних проєктів (м. Рівне) у партнерстві з Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини (м. Яворів) та Інститутом реформування та розвитку міста (м. Івано-Франківськ). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю автора і жодним чином не відображає точку зору Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.