Яворівська районна рада затвердила Концепцію та Детальний план території Яворівського індустріального парку

16 жовтня 2015 року на останній сесії Яворівської районної ради VI скликання було затверджено Концепцію та Детальний план території Яворівського індустріального парку.

Депутати Яворівської районної ради активно взяти участь в обговорені даного питання та одноголосно підтримали ініціативу створення Яворівського індустріального парку, який зможе забезпечити Яворівський район новими робочими місцями. За прогнозними оцінками на території парку буде створено 2200 робочих місць, що матиме відчутний ефект для соціального та економічного розвитку місцевих громад.

Яворівський індустріальний парк створюється в рамках реалізації проекту «Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ», що здійснюється по Програмі транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 і фінансується ЄС. Проектом також передбачається рекультивація 40 га земель, порушених гірничими роботами ДГХП “Сірка”.

На сесії Яворівської районної ради депутати також розглянули низку важливих питань, зокрема про підготовку господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 р., про хід виконання районного бюджету та внесення змін до нього тощо.

Після розгляду усіх питань, голова Яворівської районної ради Іван Карпа подякував колегам за роботу, побажав миру і висловив сподівання, що багатьом з нинішніх обранців люди висловлять довіру на виборах 25 жовтня.