Робоча зустріч в рамках Української платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства

17 липня 2018 року голова Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини Орест Микита взяв участь у засіданні Робочої групи 2 “Економічна інтеграція та наближення з політиками ЄС” Українська платформа Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства. Учасники обговорили зміни інституційної структури, що наразі впроваджуються в рамках Східного партнерства та Форуму громадянського суспільства СхП, новий формат роботи і місце Робочої групи 2 в цій структурі.
Представники організацій, які наразі реалізовують проекти за підтримки “Громадська синергія”, розповіли про плани та поточні результати проектів. Зокрема, Ірина Коссе (Інститут економічних досліджень та політичних консультацій) проінформувала учасників про проект «Пріоритети допомоги ЄС Україні: взаємовигідний рух назустріч», а Максим Корявец (Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень) окреслив досягнення в рамках проекту «Синергія програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку в Україні – вікно можливостей для прикордонних областей».
Учасники також актуалізували операційний план Робочої групи 2 на 2018 рік, обговоривши ідеї спільних ініціатив. Гостем засідання Вікторія Міхно (KPMG), яка разом з Юрій Вдовенко (ГО “Центр транскордонного співробітництва”) поділилися лайфхаками успішних державних комунікацій, зокрема, досвідом Естонії.
Засідання відбулося за підтримки проекту Громадська синергія / Civic Synergy, що фінансується Європейським Союзом і Міжнародним фондом “Відродження” (МФВ) та виконується Європейською програмною ініціативою МФВ.