«Відкрите місто» як інструмент реалізації громадських ініціатив

28 липня 2015 року в приміщенні Новояворівської міської ради відбувся семінар: «Відкрите місто» як інструмент реалізації громадських ініціатив. Семінар відбувався в рамках проекту “Новояворівськ – місто інноваційних можливостей”.

На семінарі голова Агенції місцевого економічного розвитку Орест Микита представив результати проекту з впровадження веб-платформи “Відкрите місто” у місті Новояворівську. Учасники семінару обговорили шляхи розвитку проекту та використання можливостей даного ресурсу для потреб громади міста. 

Учасникам семінару було запропоновано різні механізми та інструменти, якими можна скористатися для реалізації власних локальних ініціатив. Основним питанням, яким  цікавилися учасники семінару, був пошук ресурсів на реалізацію таких ініціатив. Для цього тренерами було запропоновано створити у Новояворівську міжсекторне партнерство влади, громади та бізнесу як найбільш стійкої коаліції для розв’язання місцевих проблем. 

В семінарі взяли участь представники найактивніших громадських організацій Новояворівська та найближчих населених пунктів, керівники комунальних установ та підприємці.