У Яворові відбувся тренінг «Підвищення інвестиційної привабливості та залучення інвесторів»

17-18 листопада  2015 року у м. Яворові в рамках проекту “Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ”, що здійснюється в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 та фінансується Європейським Союзом, відбувся тренінг «Підвищення інвестиційної привабливості та залучення інвесторів», який був організований головним українським партнером проекту – Інститутом Регіонального Розвитку (м. Львів) за участю Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини.

Учасниками тренінгу були представники  органів місцевого самоврядування, представники громадських організацій, представники центру зайнятості, комунальних підприємств, міських установ, представники бізнесу, представники закладів освіти, активісти та небайдужі мешканці Яворівського району.

Організатори ознайомили учасників тренінгу з інструментами підвищення інвестиційної привабливості територій Яворівського району, механізмами формування їх конкурентних переваг та налагодження співпраці з потенційними інвесторами.

Учасники аналізували роль зовнішніх та внутрішніх інвестиції в економіці України, рух прямих іноземних інвестицій в провідних країнах світу. Обговорили учасники роль місцевої влади та громади у процесі залучення іноземних інвестицій.

Також учасники познайомилися з діяльністю Львівського регіонального центру з інвестицій та розвитку щодо залучення інвестиційних ресурсів у розвиток Львівської області.