Громадські обговорення Концепції Яворівського індустріального парку

31 липня 2014 року в Яворові в залі засідання Яворівської районної ради (вул. Івана Франка, 8) відбулися Громадські обговорення Концепції Яворівського індустріального парку. 

Участь у заході взяли: заступник голови Яворівської районної ради Володимир Сичак, керівники структурних підрозділів Яворівської РДА, депутати Яворівської районної ради та Новояворівської міської ради, представники громадських організацій Яворівщини, мешканці Яворова, представники місцевих ЗМІ, співробітники проекту.

Учасникам Громадських обговорень було представлено проект Концепції Яворівського індустріального парку, який розроблений на виконання Проекту в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 “Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м.Новий Розділ”. Присутні активно брали участь у обговоренні проекту Концепції. Володимир Сичак та Олена Бей відповіли на ряд запитань, які цікавили учасників. Зокрема, обговорили такі питання як: етапи створення індустріального парку, безпечність для навколишнього середовища, створення робочих місць та професійна підготовка працівників, пільги, які отримають підприємства Парку, процес пошуку керуючої компанії, питання фінансування, порівняли пільги колишньої спеціальної економічної зони “Яворів” і Яворівського індустріального парку.

Повний текст Концепції індустріального парку у Яворівському районі 

Презентація Концепції індустріального парку у Яворівському районі

Аннотація Концепції індустріального парку у Яворівському районі

Пропозиції та зауваження до Концепції Яворівського індустріального парку просимо надсилати на адресу Агенції: м. Яворів, вул. П. Тичини, буд.1, офіс №4, 3-й поверх, Тел./факс: (03259) 230 53, E-mail: info@amer.org.ua