В рамках проекту РДР на Яворівщині пройшов тренінг «Започаткування підприємницької діяльності» для воїнів АТО

Інститут миру і взаєморозуміння.

На Яворівщині в рамках проекту РДР пройшов тренінг «Започаткування підприємницької діяльності» для воїнів АТО.  Ветерани розібрали яким чином проводити аналіз ресурсів для ведення бізнесу, як правильно прописувати бізнес-план та розібрали його складові. Учасники оцінили тренінг позитивно, а організацію та проведення – професійним, наголошуючи на тому, що отримали багато необхідної інформації, яка була подана у доступній формі, за рахунок чого у них з’явилася впевненість у своїх силах.

Ветерани коментують: «Такі тренінги є дуже необхідними у нашій ситуації, бо куди б ми не зверталися, повної інформації, матеріалів не дають, а лише ганяють по різних кабінетах…»

Учасники тренінгу задоволені та просять проводити для них навчання систематичніше, це б допомагало їм краще реагувати на нові виклики у житті. Необхідними є наступні теми: комунікаційні та презентаційні навички, управління персоналом, управління конфліктами, налагодження партнерських відносин, проектний менеджмент, написання резюме, проходження співбесіди тощо.